Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Dişi Deve Görmek

Rüyada Dişi Deve Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Nablusi Rüya Tabirleri
Dişi Deve :
Rüyada görülen dişi deve, kadındır. Eğer o deve arap ve arap olmayan develerden doğmuş ise, o kadın arap değildir. Eğer o deve arap ve arap olmayan deveden doğmamış ise, o kadın araptır.
Rüyada dişi bir deve sağdığını gören kimse, saliha bir kadınla evlenir. Evli ise erkek bir çocuğu olur. Rüyada birtakım dişi develer sağdığını gören kimseye, —zekat, sadaka ve öşür toplamak için — bir memuriyet verilir. Dişi develerin eti, adağı yerine getirmeye veya bir musibete yahut hastalığa ya da rızka delalet eder.
Rüyada dişi deveye binmek, bir kadınla evlenmeye ve cinsî münasebet yapmaya delalet eder.
Bir kimsenin dişi bir devesi ölse, o kimsenin hanımı ölür. Veya yolculuktan kalır. Bazan da dişi deve bağırıp çağırmasından dolayı da kavgacı bir kadına delalet eder.
Bir kimse rüyada bir şehire bir dişi deve girdiğini görse: «Hakikat biz onlara, bir imtihan olmak üzere, o dişi deveyi gönderenlerdeniz» (Sure-i Kamer, ayet 27) mealindeki ayet işaretince, o şehirde bir fitnenin çıkmasına delalet eder.
Rüyada bir dişi deve boğazladığını gören kimse, yaptığı bir şeye pişman olur ve ona bir musibet isabet eder. Rüyada bir şehirde bir dişi devenin boğazlandığının görülmesi, o şehir halkına meşakkat ve belanın erişmesine delalet eder.
Rüyada bir dişi deveye malik olduğunu gören kimse, evlenir. Veya uzak bir yere yolculuk yapar. Yahut bir eve veya bir yere malik olur.

---
Dişi Deve rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.