Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Demir Kürek Görmek

Rüyada Demir Kürek Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Diyanet Rüya Tabirleri
Demir Kürek :
Bir kimsenin rüyasında demir kürek görmesi; o kimsenin bir hizmetçiye ve menfaate kavuşacağına delaletle tabir edilir. Demir kürek, bekâr ve hizmetçi satın almak arzusunda olan için nikâha ve hizmetçi almaya, zirâatçılar için hububat ve zirâatlarını toplamaya yorumlanır.
Nablusi Rüya Tabirleri
Demir Kürek :
Rüyada demir kürek görmek, hizmetçiye ve menfaata delalet eder. Çünkü demir kürek, toprak ve çöplüklerin hepsini sürüp götürür. Toprak ve çöplük ise, malla tabir edilir. Demir küreğe ise, yanında toprak ve çöplüğü bulunan kimse muhtaç olur.
Demir kürek, bekar ve cariye satın alma arzusunda olan kimse için nikaha ve cariye edinmeye, -ziraat sahipleri için hububat ve ziraatini toplamasına ve selem (Peşin para ile veresiye mal,alma.) yoluyla alış veriş yapan kimse için de malını alacağına dair müjdeye delalet eder. Özellikle demir kürek ile toprak ve çöplük veya samanı süpürüp temizlerse elde edilecek menfaatin çok olmasından taaccüp edilmesine delalet eder.
Bazan demir kürekle süpürmek iştahlı olmaya delalet eder. Çünkü demir kürek süpürdüğü şeyde geriye bir şey bırakmaz. Bazan demir kürek geceye delalet eder. Bazı tabirciler, demir kürek geceye, bazıları da kendisiyle iş yapılıyorsa çocuğa, iş yapılmıyorsa hizmetçiye delalet eder, dediler.
Demir kürek hayır ve hasenatı meşakkat ve zahmeti ihtiyar eden kuvvetli ve emniyetli bir kimseye delalet ettiğinden, herkes ondan imdat ve yardım talebinde bulunur ve ona itaat ederek, işi sonuçlanır ve maksadı hasıl olur. Demir kürek, zahmet ve meşakkatlere sabreden bir kadına, bazan da rızık, menfaat ve hastalıktan kurtularak sevince erişmeye delalet eder.
Molla Cami Rüya Tabirleri
Demir Kürek :
Rüyada demir kürek görmek, hizmetçiye ve menfaata işarettir.Demir kürek, hizmetçi almak arzusunda olan kimse için nikaha ve hizmetçi edinmeye, ziraat sahipleri için hububat ve ziraatını toplamasına işarettir.Bazen demir kürek iştahlı olmaya işarettir. Bazen demir kürek geceye işarettir. Bazı tabirciler, demir kürek geceye, bazıları da kendisiyle iş yapılıyorsa çocuğa, iş yapılmıyorsa hizmetçiye işaret eder, dediler.Demir kürek hayır ve hasenatı meşakkat ve zahmeti ihtiyar eden kuwetli ve emniyetli bir kimseye işaret ettiğinden, herkes ondan imdat ve yardım talebinde bulunur ve ona İtaat ederek, işi sonuçlanır ve maksadı hasıl olur.Demir kürek, zahmet ve meşakkatlere sabreden bir kadına, bazen de rızık menfaat ve hastalıktan kurtularak sevince erişmeye işarettir.

---
Demir Kürek rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.