Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Defnedilmek Görmek

Rüyada Defnedilmek Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Diyanet Rüya Tabirleri
Defnedilmek :
Bir kimse rüyada ölerek defnedildiğini görse, uzak bir yolculuğa çıkar ve orada mala nail olmaktan mahrum olur. Ölmeksizin sağ olarak kabre defnedildiğim gören kimse onu defneden kimseyi tanıyorsa, o adam rüyayı gören hakkında zulmünü açığa vurur. Yahut onun hakkında kötü söz söyler ya da onu hapseder. Eğer kabre girdikten sonra öldüğünü görse, kendisine yapılar o zulümden ölür. Eğer ölmezse zikredilen zulüm ve kederlerden yahut hapisten kurtulur. Bir kimse kendisinin bir kabre atıldığını görse, o kimse rüya sahibini tehlikeye veya sonu tehlikeli bir şeye atar. Bir kimse kabrin lahdine konulduğunu görse, bir eve sahip olur. Eğer üzerine de toprak döküldüğünü görse o toprak miktarınca mala işarettir. Bazı tabirciler, bir kimse rüyada defnolursa onun dini yalan olur, ancak defnedildikten sonra kabrinden çıkarılırsa rüyanın kötülüğe İşareti yoktur, dediler. Eğer üzerine toprak saçıldığı görse, o kimsenin tövbeden ümitsiz ve mahrum olduğuna işarettir. İnsanın ölmediği halde kendisinin defnedildiğini görmesi, bütün insanlar için iyi değildir. Bir kimsenin rüyada güneş doğduktan yahut öğleden ya da güneş battıktan sonra defnolunması kötülükle emredip iyilikten sakındırmaya işarettir. Rüyada sağ adamın sağ adamı defnetmesi hiledir. Bazen de bu rüya, defnedilenin fakirlikten zenginliğine, bekârlıktan evlenmesine, geçimsizlikten sonra ünsiyet ve ülfetine işarettir. Rüyada ölünün diri kimseyi defnetmesi, bulunduğu durumda borca girmesine işarettir. Ölünün ikinci defa defnedilmesi haddini aşan kusurlarının affedilmesine işarettir. Ölünün ölüyü defnetmesi, akrabalar arasında samimiyet ve dostluğun birleşmesine işarettir. Bazen de defin, hapis, hastalık, evlenme, emanet yahut rehin ile tabir edilir.Bir kimse rüyada öldüğünü yahut defnedildiğini görse, o kimsenin tövbe etmeden ölümü vuku bulur.Kendisinin kabirden çıktığını görse, o kimse tövbe ve istiğfar eder.Bazıları da, defin, evliliğe işaret eder, dediler.ölmeksizin kendisinin defnedildiğini gören kimse hapsedilir ve sıkıştırılır
Nablusi Rüya Tabirleri
Defnedilmek :
Bir kimse rüyada, ölerek defnedildiğini görse, uzak bir yolculuğa çıkar ve orada mala nail olmaktan mahrum olur. Ölmeksizin sağ olarak kabre defnedildiğini gören kimse onu defneden kimseyi tanıyorsa, o adam rüyayı gören hakkında zulmünü aşikareye vurur. Yahut onun hakkında kötü söz söyler ya da onu hapseder. Eğer kabre girdikten sonra öldüğünü görse, kendisine yapılan o zulümden ölür. Eğer ölmezse zikredilen zulüm ve kederlerden hapisten kurtulur.
Bir kimse kendisinin bir kabir çukuruna atıldığını görse, o kimse rüya sahibini tehlikeye veya sonu helak olan bir şeye atar. Bir kimse kabrin lahdine konulduğunu görse, bir eve sahip olur. Eğer üzerine de toprak döküldüğünü görse, o toprak miktarınca mala nail olur.
Bazı tabirciler, bir kimse rüyada defnolursa onun dini fasit olur, ancak defnedildikten sonra kabrinden çıkarılırsa rüyanın kötülüğe delaleti yoktur, dediler. Eğer üzerine toprak saçıldı ve el ile silkelendiğini görse, o kimsenin tevbeden ümitsiz ve mahrum olduğuna delalet eder. Insanın ölmediği halde kendisinin defnedildiğini görmesi, bütün insanlar için yaramazlıktır. Ve bu rüyanın çok hapise yahut çok azaba delaleti vardır.
Bir kimse kendi evinde, alimlerden veya feylesoflardan birisinin defnedilmiş ve onun için dirilmiş ve kabrinden çıkarılmış görse, o kimse ilim ve hikmete o alim veya o feylesofa varis olur ve onun yerine geçer.
Molla Cami Rüya Tabirleri
Defnedilmek :
Bir kimse rüyada ölerek defnedildiğini görse, uzak bir yolculuğa çıkar ve orada mala nail olmaktan mahrum olur.Ölmeksizin sağ olarak kabre defnedildiğim gören kimse onu defneden kimseyi tanıyorsa, o adam rüyayı gören hakkında zulmünü açığa vurur. Yahut onun hakkında kötü söz söyler ya da onu hapseder.Eğer kabre girdikten so a öldüğünü görse, kendisine yapılar o zulümden ölür. Eğer ölmezse zikredilen zulüm ve kederlerden yahut hapisten kurtulur.Bir kimse kendisinin bir kabre atıldığım görse,o kimse rüya sahibini tehlikeye veya sonu tehlikeli bir şeye atar.Bir kimse kabrin lahdine konulduğunu görse, bir eve sahip olur. Eğer üzerine de toprak döküldüğünü görse o toptak miktannca mala işarettir.Bazı tabirciler, bir kimse rüyada defnolursa onun dini yalan olur, ancak defnedildikten so a kabrinden çıkarılırsa rüyanın kötülüğe İşareti yoktur, dediler. Eğer üzerine toprak saçıldını görse, o kimsenin tevbeden ümitsiz ve mahrum olduğuna işarettir.İnsanın ölmediği halde kendisinin defnedildiğini görmesi. bütün insanlar için iyi değildir.Bir kimsenin rüyada güneş doğduktan, yahut öğleden ya da güneş battıktan so a defnolunması kötülükle emredip iyilikten sakındırmaya işarettir.Rüyada sağ adamın sağ adamı defnetmesi hiledir. Bazen de bu rüya, defnedilenin fakirlikten zenginliğine, bekarlıktan evlenmesine, geçimsizlikten so a ünsiyet ve ülfetine işarettir.Rüyada ölünün diri kimseyi defnetmesi, bulunduğu durumda borca girmesine işarettir.Ölünün ikinci defa defnedilmesi haddini aşan kusurlarının affedilmesine işarettir.ölünün ölüyü defnetmesi, akrabalar arasında samimiyet ve dostluğun birleşmesine işarettir.Bazen de defin, hapis, hastalık, evlenme, emanet yahut rehin ile tabir edilir.Bir kimse rüyada öldüğünü yahut defnedildiğini görse, o kimsenin tevbe etmeden ölümü vuku bulur.Kendisint kabirden çıktığım görse, o kimse tevbe ve istiğfar eder.Bazıları da, defin, evliliğe işaret eder, dediler.ölmeksizin kendisinin defnedildiğini gören kimse hapsedilir ve sıkıştırılır.

---
Defnedilmek rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.