Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Çuval Görmek

Rüyada Çuval Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Diyanet Rüya Tabirleri
Çuval :
Rüyada çuval görülmesi; uğursuzlukla tabir edilir. Bir kimsenin rüyasında dolu bir çuval görmesi; hayırsız ve kötü insanlar tarafından idare edildiğine, kişinin rüyasında boş bir çuval görmesi; işlerinde ve evinde bereketsizliğe, kişinin rüyasında bir çuvalı sırtlayıp getirdiğini veya götürdüğünü görmesi; o kimsenin bolluğa kavuşacağına, kişinin rüyasında bir dolu çuvalla evinden çıktığını görmesi; o kimsenin başka bir kimseye yardım edeceğine yorumlanır. Bir başka yoruma göre: Rüyanızda çuval görmeniz; ev idaresini beceremediğinize, dolayısıyla varlık içinde yokluk çektiğinize işaret şeklinde tabir edilir. İmam-ı Nablusî'nin yorumuna göre: Bir kimsenin rüyasında bir çuvaldan bir şey çıktığını görmesi; o kimsenin hain birisi olduğuna ve sakladığı sırrı açıklayacağına yorumlanır. Rüyada bir çuval görülmesi; yolculuğa da delalet eder.
Nablusi Rüya Tabirleri
Çuval :
Rüyada çuval, gizli olan şeyin bekçisidir. Çuvaldan bir şey çıktığını görürse, o kimse hain olur. O sırrı ifşa ve izhar eder. Çuval görmek, yolculuğa, gizli olan şeyi muhafazaya, zevceye ve odalık cariyeye delalet eder.
Molla Cami Rüya Tabirleri
Çuval :
Rüyada çuval, gizli olan şeyin bekçisidir. Çuvaldan bir şey çıktığını görürse, o kimse ifşa ve izhar eder. Çuvalgörmek, yolculuğa, gizli olan şeyi muhafazaya, eşe işarettir.

İhya Rüya Tabirleri
Çuval :
Gizli olanı açığa vurmamaya, sır saklamaya; bekçiye, Çuvaldan bir şey çıkması ihanete, Çuval yapan yuhut satan kimse, iyisi ve kötüsü ile halkın iyi tanıdığı insanlara, Elde çuval birini görmek eşin hamile kalmasına, kız doğurmasına; böyle durumlar yoksaa yolculuğa delalet eder.

---
Çuval rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.