Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Ayetler Görmek

Rüyada Ayetler Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Diyanet Rüya Tabirleri
Ayetler :
İmam-ı Nablusi'nin yorumuna göre: Rüyada âyet okunması veya okuyanın görülmesi değişik şekillerde yorumlanır. Rüyada okunduğu görülen âyet rahmet âyeti ise ve okuyan da ölü birisi ise; o okuyan kişinin Allah'ın rahmetinde olduğuna, yani âhiretteki yerinin iyi olduğuna, eğer okunduğu görülen âyet azap âyeti ise; okuyan kimsenin azap içinde olduğuna eğer okunan âyet korkutucu nitelikte bir âyet ise; rüyayı gören kişi de halen hayatta yaşıyor ise; bu kimsenin kötü şeylerden sakınması gerektiğine, eğer rüyayı gören kimse müjde veren âyeti okuduğunu veya okunduğunu gördüyse; bu kimsenin hayırla müjdelenmesine delalet eder. Rüyanızda rahmet (nimet) haber veren âyeti okuduğunuzu, azap haber veren âyete geldiğinizde okuma kabiliyetinizi kaybedip zorlandığınızı görmeniz; ferahlığa kavuşacağınıza, bunun aksini görmeniz halinde sıkıntı içinde kalacağınıza delalet etmektedir.
Nablusi Rüya Tabirleri
Ayetler :
Eğer ayet rahmet ayeti, okuyan da ölü ise, o adam Allah'ın rahmetindedir. ayet ikab ayeti ise o adam Allah'ın azabındadır. Eğer ayet korkutucu, rüyayı gören de hayatta ise onu kötü şeylerden kaçındırır. Müjdeleyici ayet ise, rüyayı göreni hayırla müjdeler.
Bir kimse rüyada (rahmet) ayetini okuduğunu ve azab ayetine geldiğinde kendisine azab ayetinin okunması çetinleştiğini görse, ferahlığa kavuşur. Aynı şekilde azab ayetini okuyup, rahmet ayetine gelince okuyamadığını gören, şiddet içerisinde kalır.

---
Ayetler rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.