Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Aydınlığa Kavuşmak Görmek

Rüyada Aydınlığa Kavuşmak Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Diyanet Rüya Tabirleri
Aydınlığa Kavuşmak :
Bir kimsenin rüyasında gizli olan bir işinin aydınlığa kavuşmasını yani meydana çıkmasını görürse; o kimsenin nefretten sonra alışmasına, zarardan sonra fayda görmesine ve artık çocuğum olmaz diye ümidini kestikten sonra çocuğunun olmasına yorumlanır. Kişinin rüyasında kendisinin aydınlıktan karanlığa gittiğini görmesi; zengin iken sefalete düşeceğine işaret eder. Bazı tabirciler rüyada aydınlık görülmesini; güzel iş yapmaya, ilim ve Kur'an öğrenmeye ve sâlih evlâd sahibi olunacağı ile tabir etmişlerdir. Rüyada nurdan bir kisveye bürünüldüğünün görülmesi; rüya sahibinin kazanacağı bir bilgi ile şerefleneceği anlamında tabir edilir. Bir kimsenin rüyasında bulunduğu yerde normalden fazla aydınlık görmesi; eğer o yerde aydınlık yapacak ateş ve elektrik cinsinden bir şey yok ise; büyük bir kısmete ve rüyanın görüldüğü senenin bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve o sene rüya sahibinin hiçbir hastalık görmeyeceğine yorumlanır. İmam-ı Nablusî'nin yorumuna göre: Rüyada aydınlık ve ışık görülmesi; elçiye, ilme, bazen de rüyayı gören kimsenin aydınlıkta yapmayı tasarladığı şeyi gerçekleştirmeye muvaffak olacağına ve bazen de Ziyâeddîn, Şemseddîn ve Bedreddîn isimli şahıslara işaret eder. Hulâsa tek kelime ile rüyada aydınlık ve ışık görülmesi her zaman için hayra yorumlanır.
Nablusi Rüya Tabirleri
Aydınlığa Kavuşmak :
Bir kimsenin gizli olan bir şeyi rüyada aydınlığa kavuşması, o kimsenin nefret ettikten sonra alışmaya, zarardan sonra fayda görmesine veya ümidini kestikten sonra çocuğu olmasına delalet eder.
Her türlü yenecek şeylerin mevsimlerinde görülmesi, vadini yerine getirmeye, işlerini bitirmeye, borcunu ödemeye, kaybolmuş bir kimsenin gelmesine, hapsin veya hamile olan hanımın kurtulmasına delalet eder. Bir şeyin mevsimsiz meydana çıkması, borca delalet eder.

---
Aydınlığa Kavuşmak rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.