Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Avret Yeri Görmek

Rüyada Avret Yeri Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Diyanet Rüya Tabirleri
Avret Yeri :
Rüyada elbisenin açılarak avret yerinin görülmesi; rüyayı gören kimsenin utanmaz birisi olduğuna delalet eder. Bir kimsenin rüyasında avret yerinin açıldığını ve bundan dolayı da utandığını görmesi; o kimsenin düşmanlarının sevineceği bir yanlış iş yapacağına, avret yerinin açıkta olduğunu ve bundan dolayı utanmadığını ve hiç kimsenin de ona bakmadığını görmesi içinde olduğu sıkıntı ve meşakkatten kurtulacağına, rüyayı gören kimse eğer borçlu ise; Allah'ın ona borcunu ödeme kolaylığı ihsan edeceğine, eğer korku içinde ise; bu korkusundan emin olacağına yorumlanır.
Nablusi Rüya Tabirleri
Avret Yeri :
Rüyada elbisesinin açılıp avret yerinin göründüğünü gören kimse, utanmazdır. Avret yerinin açıldığını ve bundan utandığım gören kimse, düşmanı sevineceği bir hataya düşer. Avret yerinin açıkta olduğunu ve bu durumdan da utanmadığını, hiç bir kimsenin de ona bakmadığını gören kimse, içinde bulunduğu sıkıntı ve meşakkat veya bir hastalıktan kurtarır. Eğer borçlu ise, Allah (C.C.) ona, borcunu ödemeyi kolaylaştırır. Korku içinde ise, emin olur
Molla Cami Rüya Tabirleri
Avret Yeri :
Rüyada elbisesinin açılıp avret yerinin göründüğünü gören kimse, utanmazdır. Avret yeriniri açıldığını ve bundan utandığım gören kimse, düşmanı sevineceği bir hataya düşer. Avret yerinin açıkta olduğunu ve bu durumdan da utanmadığını, hiç bir kimsenin de ona bakmadığını gören kimse, içinde bulunduğu sıkıntı ve meşakkat veya bir hastalıktan kurtulur. Eğer borçlu ise, Allah (C.C.) ona, borcunu ödemeyi kolaylaştırır. Korku içinde ise, amin olur.

İhya Rüya Tabirleri
Avret Yeri :
Bakınız; Üreme Organları.

---
Avret Yeri rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.