Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Arefe Günü Görmek

Rüyada Arefe Günü Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Nablusi Rüya Tabirleri
Arefe Günü :
Rüyada arefe gününde bulunduğunu gören kimsenin, kayıp bir kimsesi varsa, sevinçli olarak gelir. Yakın akrabalarından kendisiyle ilişkileri kesilmiş ve görüşemediği bir kimsesi varsa, birbirlerine kavuşurlar. Birisiyle münakaşalı bir mevzuu varsa, sulh olur.
Arefe gününü görmek hacca delalet eder. Bazen da arefe gününü görmek, cuma gününe, pazar yerlerine ve karlı bir ticarete delalet eder.
Rüyada Arafat'a vakfeye durduğunu gören kimsenin durumuna göre, rütbesini iyi bir durumdan aşağı bir duruma veya kötü bir durumdan iyi bir duruma geçmesine delalet eder. Bazan rüya sahibi, çok sevdiği hanımından ayrılır. Bazen da rüya sahibine düşmanı galebe çalar. Bazan da rüya sahibi, rüyayı gördüğü zaman hanımından ayrılıyor veya düşmanına mağlûp bir durumda ise, izzet ve şerefe nail olur. Ayrıldığı kimse ile de bir araya gelir. Eğer rüya sahibi günah-karsa tövbesi makbul olur. Rüya sahibinin gizli bir sırrı varsa meydana çıkar.
Bazen da Arafat'ta vakfeye durmak, görüşemediği bir dostu ile bir araya gelmeye; gerek kavim ve kabilesinden olsun ve gerekse yabancı bulunsun yanma gelen kimse ile ünsiyet ve ülfet peyda etmeye delalet eder.
Rüyada fecirden önce gece vaktinde Arafat'ta vakfeye durduğunu gören kimse, arzu ve isteğine kavuşur. Fecirden sonra Arafat'ta vakfeye durduğunu gören kimse ise isteğine kavuşamaz.
Molla Cami Rüya Tabirleri
Arefe Günü :
Rüyada arefe gününde bulunduğunu gören kimsenin, kayıp birkimsesi varsa, sevinçli olarak gelir. Yakın akrabalarından kendisiyle ilişkileri kesilmiş ve görüşemedigi bir kimsesi varsa, birbirlerine kavuşurlar. Birisiyle münakaşalı bir mevzuu varsa, sulh olur. Arefe gününü görmek hacca gitmeye de işaret eder.

---
Arefe Günü rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.