Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Arabistan Kirazı Görmek

Rüyada Arabistan Kirazı Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Diyanet Rüya Tabirleri
Arabistan Kirazı :
Rüyada Arabistan kirazının görülmesi; Irak tarafından bir rızkın geleceğine işaret eder. Bazı yorumculara göre; rüyada Arabistan kirazının görülmesi, helâl paraya delalet eder. Bir kimsenin rüyasında Arabistan kirazı yediğini görmesi; dininin güzelleşeceğine, eğer yetenekli ise vali veya hâkimlik görevine atanacağına yorumlanır. Arabistan kirazı ağacının şerefli bir ağaç olmasından dolayı rüya, yorumcuların ittifakıyla güzeldir. Arabistan kirazı ağacının yaş olarak görülmesi; yorum açısından kurusundan daha kuvvetlidir. Arabistan kirazının rüyada görülmesi; dini bütün kimselerin sayıca artmasına ve yaşantılarının güzel oluşuna işaret eder. Bir kimsenin rüyasında Arabistan kirazı yediğini görmesi; eğer bu rüyayı gören devlet başkanı ise; saltanatının devamlılığına delalet eder. Eğer rüyayı gören kimse sıkıntılı birisi ve Arabistan kirazının mevsimi dışında bir mevsimde görmüş ise; o kimsenin sıkıntısının kirazın mevsimi gelinceye kadar devam edeceği ile yorumlanır.
Nablusi Rüya Tabirleri
Arabistan Kirazı :
Rüyada görülen Arabistan kirazı, Irak tarafından gelecek bir rızıktır. Bazı tabirciler, Arabistan kirazı, helal paraya delalet eder, dediler. Rüyada Arabistan kirazı yiyen kimsenin dini güzelleşir. Eğer vali ve hakimliğe ehilse, bunlara nail olur.
Arabistan kirazı ağacının şerefli olmasından dolayı tabircilerin ittifakıyla iyidir.
Arabistan kirazının yaşı, tabirce kurusundan daha kuvvetlidir. Arabistan kirazı mütedeyyin kimselerin dince artmasına ve hallerinin iyi oluşuna delalet eder.
Arabistan kirazını yemek, sultan için onun saltanatındaki, durumun bekasına delalet eder. Bundan dolayı rüya sahibi bir sıkıntı içinde olur ve Arabistan kirazını mevsiminin dışında görse, rüya sahibinin ta Arabistan kirazının mevsimi gelinceye kadar o sıkmtı içinde bulunmasına ve hayra delalet eder. Bir şeyle beraber olursa, yine tabir böyledir.

---
Arabistan Kirazı rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.