Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Aksaklık Görmek

Rüyada Aksaklık Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Nablusi Rüya Tabirleri
Aksaklık :
Bir kimsenin rüyada aksaklığı, yapmak istediği şeyden aciz kalmasına delalet eder. Bazı tabirciler, kendisinin aksadığmı gören kimse, ilim, fıkıh ve dince ilerlemeye nail olur, dediler. Aksaklık yolculuğa da delalet eder.
Rüyada sağ ayağının ağrıdığını veya kırıldığını ya da yerinden koptuğunu gören kimsenin ayağında yara varsa, o kimsenin oğlu hastalanır. Kızı olan kimse bu durumları sol ayağında görse, o kimsenin kızım isterler ve o da vermek ister. Eğer kızı yoksa bir kızı olur.
Yolculukta bulunan bir kimse ayağının kırıldığını görse, yerinde dursun ve gitmekten kaçınsın. Ayağının, yerinden çıkarıldığını görse, hanımı hastalanır. Ayaklarının birisinin diğerinden uzun olduğunu gören kimse, uzak bir yola gider ve onun yolculuk müddeti uzamaya-rak ölür.
Bir kimse rüyada kendisini aksak veya kötürüm yahut ayakları ağırlaşmış ya da herhangi bir şekilde emeklediğini görse, o kimsenin gücünün zayıfladığına ve istediği şeye gücünün yetemeyeceğine delalet eder. Bazen aksaklık, ömrün uzunluğuna din ve ilmin çokluğuna delalet eder. Rüyada aksak olduğunu gören kimse, yemin de etse: «Topala göre hiç bir çetinlik yok» (*) mealindeki ayet gereğince yemininde sadık olmasına delalet eder.
Rüyada kendisini aksak ve topal görmek sanatını beceremeyip cüz'i bir malla geçindiğine ve onunla yetindiğine delalet eder. Erkek olan bir kimse rüyada topal bir kadın görse, eksik bir şeye nail olur.
İhya Rüya Tabirleri
Aksaklık :

---
Aksaklık rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.