Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Acıkmak Görmek

Rüyada Acıkmak Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Diyanet Rüya Tabirleri
Acıkmak :
Rüyada padişah veya ileri gelen kişilerin kendilerini acıkmış görmeleri; onların idare ettikleri toplumun zelil ve perişan olmalarına ve bu rüyayı görenlerin; tebaalarının ellerindeki mallarına göz dikeceklerine işarettir. Âlimlerin kendilerini rüyalarında acıkmış görmeleri; onların ilimleriyle yaptıkları kötü şeylere delâlet eder. Bir başka yoruma göre: Rüyada acıkmak bilgi yetersizliğine ve cahilliğe işaret eder. Bir kimse rüyasında çok acıktığını ve karnını doyulmak için acele ettiğini görse; mal hırsına kapılıp başkalarının hal üzerine geçirmekte bir sakınca görmeyeceği şeklinde tabir edilir.
Nablusi Rüya Tabirleri
Acıkmak :
Melik ve ileri gelen adamların rüyada acıkmaları, tebaasının zelil ve perişan olmasına ve onların tebaalarının mallarına göz dikmelerine delâlet eder. Alimlerin rüyada acıkmaları, onların ilimle yaptıkları yaramazlığa delâlet eder.
Molla Cami Rüya Tabirleri
Acıkmak :
Büyük makam sahibi ve ileri gelen adamların rüyada acıkmaları, ona tabi olanların zelil ve perişan olmasına işaret eder. Alimlerin rüyada acıkmaları, onlann ilimle yaptıkları yaramazlığı işaret eder.

İhya Rüya Tabirleri
Acıkmak :
Karnı acıkarak yemek yemek tövbeyi tutmaya, sevilen ve hoş bir gıda ile karnı doyurmak iyilik yolunda sebat etmeye, Hoşlanmadığı bir gıda ile karnını doyurmak tövbe ettikten so a bunu tutmamaya, Karnının aç olduğunu ve yiyecek bir şey bulamadığını görmeek hırsını tatmin edememeye delalet eder. Acıkmak, uzun emel sahibi olmakla da tabir edilir.

---
Acıkmak rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.