Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Göl Görmek

Rüyada Göl Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Diyanet Rüya Tabirleri
Göl :
Rüyada göl görülmesi; murada eriteceği ile tabir olunur. Bir kimsenin rüyasında duru ve durgun bir gölde sandalla dolaştığını görmesi; o kimsenin sonunda olmasını beklediği bir işinin hemen hemen arzu ettiği şekilde gerçekleştiğine dair bir haber alacağına, kişinin rüyasında bir gölde yıkandığını görmesi; o kimsenin başında dolaşmakta olan bir felâketten kurtulacağına delalet eder. Bir kimsenin rüyasında suyu bulanık olan bir gölde elini ve yüzünü yıkadığını görmesi; o kimsenin kısa bir hastalık geçirdikten sonra şifa bulacağına, kişinin rüyasında herhangi bir göl üzerinde birtakım göl çiçekleri görmesi; o kimsenin muradına ereceğine işaret şeklinde yorumlanır.
Nablusi Rüya Tabirleri
Göl :
Rüyada göl gören; akıl danışmadan iş gören kadı ve valilere delalet eder. Göl, yolcu için yolculuğun olmamasına, küçük göl; zengin kadınla tabir edilir. Yine göl; iyi geçinmeyi seven , servet sahibi kadınla tabir edilir. Çünkü göl akmayan, içine düşeni boğup kenara atmayan bir yerdir. Ayrıca göl; savaşçı bir kadınla tabir edilir.
Molla Cami Rüya Tabirleri
Göl :
Göl, yolcu için yolculuğun mümkün olmamasına işaret eder. Küçük göl, zengin bir kadınla tabir edilir. Bazen göl, iyi geçinmeyi seven, servet sahibi bir kadınla tabir edilir.

İhya Rüya Tabirleri
Göl :
İyi geçimli kadına, işini danışmasız yürüten yöneticiye, yola çıkmak isteyen için bunun bir süre gerçekleşmemesine delalet eder.

---
Göl rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.