Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Cinayet Görmek

Rüyada Cinayet Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Diyanet Rüya Tabirleri
Cinayet :
Bir kimsenin rüyasında bir başkasının öldürüldüğünü görmesi; uzun süredir kaybolduğu sanılan bir yakınından haber alacağına, kişinin rüyasında kendi gözleri önünde birisinin öldürüldüğünü görmesi; o kimsenin istikbâlde çok önemli olaylarla karşı karşıya kalacağına delalet eder. Bir kişinin rüyasında bir başkasını öldürdüğünü görmesi; eğer öldürdüğü kişiyi tanıyorsa ona çok büyük bir iyilik yapacağına, eğer öldürdüğü kişi tanımıyorsa yaptığı bir haksızlıktan dolayı büyük bir nedamet duyacağına yorumlanır. Kirmânî'nin yorumuna göre: Rüyada cinayet görülmesi haramla yorumlanır. Kişinin rüyasında öldürüldüğünü görmesi; ömrünün uzun bacağına, bir başkasını öldürdüğünü görmesi; eğer o kişiyi tanıyorsa, ömrünün uzun olacağına, bir kimsenin rüyasında cinayet işleyen bir kişinin korkup kaçtığını görmesi; o kimsenin haram bir malı satın alacağına, kişinin rüyasında bir cinayetten dolayı tutuklandığını görmesi, o kimsenin yetim malı yiyeceğine delalet eder.
Nablusi Rüya Tabirleri
Cinayet :
Rüyada bir cinayet işlediğini gören mahzurlu bir işe girer. bazen bu rüya, maksadına ve arzusuna nail olmaya delalet eder. Hacda ihramda bulunan kimsenin bir av cinayeti yaptığını görmesi, uyanıklıkta o hayvanın mislini ödemeye mecbur olmasına delalet eder.
İhya Rüya Tabirleri
Cinayet :
Mahzurlu iş yapmaya, İhramlı iken ihram yasağını işleyerek cinayet işlediğini (bir canlıyı öldürdüğünü) görmek, uyanıkkan ber kurban bedeli kadar bir ödeme yapmasına delalet eder. (Ayrıca Bakınız; Öldürmek.)

---
Cinayet rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.