Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Azarlamak Görmek

Rüyada Azarlamak Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Diyanet Rüya Tabirleri
Azarlamak :
Rüyada azarlamanın veya azarlanmanın görülmesi; azarlanan kimseye karşı sevgi ve saygı gösterileceğine yorumlanır. Bir kimsenin rüyasında tanınmış hatırı sayılır bir kimsenin azarlandığını görmesi; o kimse ile aralarında dostluk ve samimiyetin meydana geleceğine işaret sayılır. Bir kimsenin rüyasında azarlandığını görmesi de böyle yorumlanır. Bir kimsenin rüyasında bilinmeyen ve tanınmayan bir kimseyi azarladığını veya bilinip tanınmayan birisi tarafından azarlandığını görmesi; içinde yaşadığı toplumun sevgisini kazanacağına delalet eder.
Nablusi Rüya Tabirleri
Azarlamak :
Rüyada bir insan için yapılan azarlama, Allahü Teala'mn «Ona yardım edesiniz, onu büyük tanıyasınız» (*) mealindeki ayeti gereğince vakar ve tazime delalet eder.

*Sure-i Feth, ayet:9
İhya Rüya Tabirleri
Azarlamak :
Bir peygamber, veli, alim yahut dostu tarafından azarlanmak tövbe etmeye, azgınlıktan vazgeçmeye, Tekdir ( azarlama, çıkışma) sevgi ve muhabbete, Kendi kendini azarlamak, pişman olacağı bir iş yapmaya, sonunda da kendini kınamaya, Çocuğu azarlamak onu geereğince terbiye etmeye, Azarlanmak, insanlardan görülecek saygı ve sevgiye delalet eder.

---
Azarlamak rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.