Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Ayak Bileziği Görmek

Rüyada Ayak Bileziği Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Diyanet Rüya Tabirleri
Ayak Bileziği :
Rüyada ayak bileziği görülmesi; erkek çocuk ile tabir edilir Bir kadının rüyasında üzerinde altın bilezikler olduğunu görmesi; korkulardan emin olacağına, eğer bekâr ise cömert birisi ile evleneceğine ve kocasından hayır göreceğine yorumlanır. Bir kimsenin rüyasında üzerinde altın ve gümüş bilezikler görmesi; o kimsenin üzüntü ve kedere maruz kalacağına veya tutuklanacağına yorumlanır. Bir erkeğin rüyasında kendi üzerinde zinet kabilinden gerdanlık, yüzük ve küpe gibi şeylerden başka gördüğü şeyler kendisi hakkında pek iyiye delalet etmez.
Nablusi Rüya Tabirleri
Ayak Bileziği :
Rüyada görülen ayak bilezikleri, erkek bir çocuktur. Bir kimse üzerinde altın bilezikler olduğunu görse, hasta olur yahut dininde ona bir hata erişir. Bir kadın rüyada üzerinde altın bilezikler olduğunu görse, o kadın korkudan emin olur. Eğer kocası yoksa, cömert bir kimse ile evlenir ve kocasından hayır görür. Üzerinde altın veya gümüşten bilezikler olduğunu gören kimse üzüntülü, kederli veya hapis olur, yahut ayağına bukağı vurulur.
Rüyada bir erkeğin kendi üzerinde ziynetlerden gerdanlık, yüzük ve küpe gibi şeylerden başka gördüğü şeyler kendi hakkında iyi değildir. Kadının bileziklerinde gördüğü iyilik ve kötülük, kocasına aittir. Eğer kocası yoksa, bileziklerde görülen hal onların görünüş ve güzelliği miktarınca, o kadının halk içindeki ziynetine delalet eder. Rüyada görülen bilezikler, yükseklik, genişlik, izzet ve güzelliktir.
Molla Cami Rüya Tabirleri
Ayak Bileziği :
Rüyada görülen ayak bilezikleri, erkek çocukla tabir edilir.

İhya Rüya Tabirleri
Ayak Bileziği :
Bekar kadın için cömert biri ile evlenmeye, evli ise korktuğu şeyden emin olmaya; erkek için altın ve gümüş olursa üzüntüye, demir olursa mahrumiyete delalet eder. Altın ya da gümüş halhal kadın için güzellik, izzet ve süstür.

---
Ayak Bileziği rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.