Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Avcı Görmek

Rüyada Avcı Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Diyanet Rüya Tabirleri
Avcı :
Rüyanızda bir avcının avlandığını görmeniz; girişimde bulunduğunuz bir işinizde sabırlı davranacağınıza, uzun ve yorucu bir çatışma sonunda hedefinize ulaşacağınıza, dolayısıyla zengin olacağınıza işaret eder. Rüyanızda av esnasında büyük bir yırtıcı hayvanın avlandığını görmeniz; başaramayacağınızı sandığınız bir işe girişimde bulunarak muvaffak olacağınıza, bir av partisinde kuş avladığınızı görmeniz; bazı zorluklarla karşılaşacağınıza, bir vahşi hayvanı avlayan avcıyı görmeniz; borçlarınızı ödeyeceğinize yorumlanır.
Nablusi Rüya Tabirleri
Avcı :
Rüyada görülen avcı, kadınlara meyleden ve onları istemede hile yapan bir kimseye delalet eder. bazen avcı görmek, köle ve cariye alıp - satan kimseye, bazen da güvercin sahibine, çocuklara yazı yazmayı öğretene, insanları gözeten ve kendisinde bulunan bir sanat ve hile ile kendisine celbeden herkese delalet eder. bazen da, edepsiz kimseye delalet eder.
Bir kimse rüyada avcılara karışsa yahut onlara yardımda bulunsa ve eğer avcının avı da deniz veya avlanması caiz olan kara avı olursa, bu durumda av iyi bir şeye delalet eder. Eğer av Kabe'nin hareminde veya avlanması caiz olmayan kara avı olursa, çirkin şeye delalet eder.
Aslan ve yırtıcı hayvanları avlamak, diğer sultanlara hile yapan büyük bir sultandır. Kuş ve serçeleri avlamak, insanların ileri gelenlerine hile yapan tüccar bir kimsedir. Vahşi hayvan avlamak, Arap olmayan kavimlere kahreden bir kimsedir. Balık avlamak, bilhassa kadın ve cariyeleri toplayan ve onlarla muamelede bulunan bir kimsedir. Vahşi hayvanı avlayan avcıyı görmek, borçlarını alacağma delalet eder.
Rüyada insanlara alışık kuş avlayıcısını görmek, gençlere makam veya va'zetmeyi öğreten kimseye delalet eder.
Molla Cami Rüya Tabirleri
Avcı :
Rüyada bir avcının avlandığını görmek, yapacağı bir işte sabırlı ve sabırlı olduğuna işaret eder. Uzun bir çalışma sonunda maksadına ulaşacağına ve zengin olacağına işarettir. Avda bir büyük yırtıcı hayvanın avlandığını görmek. altından kalkamayacağını sandığı bir işe girerek başarılı olacağını işaret eder. Bir avda kuş avladığını gören kimse bazı zorluklarla karşılaşır. Vahşi hayvanı avlayan avcıyı görmek, borçlarını alacağına işaret eder.

İhya Rüya Tabirleri
Avcı :
Hüner ve beceri sahibi bir insana, öğretmene, hilebaz kimseye delalet eder. Av bölgesinde avcılarla birlikte bulunmak iyidir. Su ürünü avlamak rızktır. Her türlü avlanmanın yasak olduğu yerde avlanmak iyi değildir. Kuş avlamak tüccar için hileye, Vahşi hayvan avcısını görmek borçlarını tahsil etmeye, Temiz giyimli avcı görmek, insanlara bilgi ve beceri öğreten kimseye delalet eder. ( Ayrıca Bakınız; Avlanmak.)

---
Avcı rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.