Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Atmaca Görmek

Rüyada Atmaca Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Diyanet Rüya Tabirleri
Atmaca :
Bir kimsenin rüyasında atmaca görmesi; geçimsiz bir insan olacağına, insanların nefretini kazanacak bir tutum sergileyeceğine bazı haddini bilmezlerin sözlerine uyarak kötü yola düşeceğine ve bu yüzden de geçimsizliğinin artacağına delalet eder.
Nablusi Rüya Tabirleri
Atmaca :
Atmaca kuşu, zalim, cahil, bir malik'e delalet eder. Tahakkümde atmacanın tabiri, doğandan aşağıdır. Bazıları demişlerdir ki, elinde bir atmaca kuşu olduğunu gören kimsenin hapiste eline geçecek bir hırsıza delalet eder. Sidik deliğinden bir atmaca çıkarıldığını görmek, ahmak ve şecaatli bir çocuğu olmasına delalet eder. Eli üzerinde bir atmaca olduğunu gören kimse, insanların acizlerini tercih edeceğine delalet eder. Rüyada bir atmaca gören, fasık ve zalim bir kimse görür. Atmacanın yavrusunu bulan kimsenin bir erkek çocuğu dünyaya gelir.
Molla Cami Rüya Tabirleri
Atmaca :
Atmaca kuşu, zalim, cahil, bir devlet adamına işaret eder. Rüyada bir atmaca gören, günahkar ve acımasız bir kimse görür, atmacanın yavrusunu bulan kimsenin bir erkek çocuğu dünyaya gelir.

İhya Rüya Tabirleri
Atmaca :
Zulmü cehaletiyle iç içe bir yöneticiye delalet eder. Elinde atmaca kuşu olduğun gören, kendisi tutuklu iken bir hırsız yakalar. Eli üzerine atmaca konan kimse insanların zavallılarıyla uğraşır. Sidik deliğinden bir atmaca çıktığını gören kimsenin kıt akkıllı ama yiğit bir oğlu olur. Kendi doğal ortamında atmaca yavrusu bulan kimsenin bir oğul evladı olur.

---
Atmaca rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.