Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Atlamak Görmek

Rüyada Atlamak Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Nablusi Rüya Tabirleri
Atlamak :
Rüyada gerek korku ve gerekse çabuk hareketten dolayı bir yerden diğer bir yere atlamak, kişinin canını sıkacak müşkül bir söze delalet eder. Yüksek yerden aşağıya atlamak, iyi halden kötü hale meyletmeye, aşağıdan yukarıya sıçramak da, insanın çabucak yüksek dereceye çıkmasına, yukarıdan aşağıya atlamak da, kıymetinin çabucak düşmesine delalet eder.
Molla Cami Rüya Tabirleri
Atlamak :
Rüyada gerek korku ve gerekse çabuk hareketten dolayı bir yere atlamak, kişinin canını sıkacak müşkül bir söze işaret eder. Yüksek yerden aşağıya atlamak, iyi halden kötü hale meyletmeye, aşağıdan yukarıya sıçramak da, insanın çabucak yüksek dereceye çıkmasına, yukarıdan aşağıya atlamakda, kıymetinin çabucak düşmesine işaret eder.

İhya Rüya Tabirleri
Atlamak :
Hangi sebeple olursa olsun yukarıdan aşağıya atlamak değer yitirmeye, iyi halden sevimsiz duruma gelmeye, Aşağıdan yukarıya sıçramak hızla gelecek derecelere, Bir yerden bir yere atlamak can sıkıcı söze, Bir engeli aşmak amacıyla atlamak bir zorluğun üsttesinden gelmeye, Bir yerden bir yere kendi iradesi dışında fırlatılmak, istemeksizin bir halden diğer bir hale geçmeye ya da tayin olmaya delalet eder. (Ayrıca Bakınız; Sıçramak.)

---
Atlamak rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.