Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Al-i İmran Sûresi Görmek

Rüyada Al-i İmran Sûresi Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Diyanet Rüya Tabirleri
Al-i İmran Sûresi :
Bir kimsenin rüyasında Al-i İmran Sûresi'nin tamamını veya bir kısmını okuduğunu ya da okunduğunu görmesi; Ebu Bekir (r.a.)'e göre, dost ve akrabaları içinde kısmeti az olur. Yaşlılığında çocuğu olur ve çok yolculuk yapar. Toplum içinde sevilen ve her türlü kötülüklerden uzak kalan bir kişi durumuna gelir. İbn-i Kesîr de bu rüyayı böyle yorumlamıştır. İbn-i Sîrîn'in yorumuna göre: Bir kimsenin rüyasında Al-i İm­ran Sûresi'ni okuduğunu görmesi; o kimse halk arasında sevilen ve kötülüklerden kaçman bir kişi olarak yorumlanır. Kirmânî'nin yorumuna göre: Bu kimse İslâm Dini'ne bağlı olarak ölür ve gömülür. Eğer çocuğu yoksa Allah ona bir çocuk verir. Câfer-i Sâdık'ın yorumuna göre: Böyle bir rüya gören kimse; dininde ve hareketlerinde doğru, toplum içinde makbul ve azız, dünya ve âhirette affa nail olur.
Nablusi Rüya Tabirleri
Al-i İmran Sûresi :
BU sûreyi veya sûreden bir şeyi rüyada okumak veya üzerine okunduğunu görmek, Hz. Ebubekir (R.A.), Nafi ve Ibn-i Kesir, o kimsenin ailesi arasında nasibi az olur, ihtiyarlığında bir çocuğu olur, yolculuk çok yapar, dediler. Bazıları, o kimse halkın seçkini, kir ve masiyetten temiz olur ve başka dine mensup olanlarla mücadele eder, dediler. Bazıları da, rızık ve berekete, nail zihni safi ve nefsi temiz olur, dediler.
Molla Cami Rüya Tabirleri
Al-i İmran Sûresi :
Bu süreyi veya bu sürenin bir kısmım rüya da okuduğunugörmek, o kimsenin ailesi arasında fazla durmamasına veya çok yolculuk yapmasına işaret eder.Bazı tabirciler bu rüya seçkin, masiyetten ari ve hizmet ehli bir kimseye işaret eder demişler.

İhya Rüya Tabirleri
Al-i İmran Sûresi :
Kur'an-ı Kerim'den bu surenin okunması halk içinde seçkin bir yer edinmeye, ondan bir ayet okumak aile içinde az nasibe, çok yolculuk etmeye delalet eder.

---
Al-i İmran Sûresi rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.